Creëer het leven waar jij naar verlangt.
Wat als het leven niet bedoeld zou zijn om jou uitdaging na uitdaging te geven?


Wat als het leven niet iets is wat je ondergaat, maar wat je zelf creëert?


Want als jij zou weten - écht zou weten, dat alles wat je nu in je leven hebt, je eigen creatie is? Kijk eens naar jouw leven. Zou je dan nog steeds doen wat je altijd deed of zou je dan iets anders willen creëren?


Alles is vibratie, trilling, zonder uitzondering. Dat zei Albert Einstein al. Er is niks in het Universum dat niet vibreert. Elk atoom, elke molecule, elke verbinding tussen atomen, alle deeltjes in het Universum, ons lichaam, alle sterren en planeten, het hele Universum is in constante vibratie. Jij bent pure trilling. Alles in jouw leven is trilling: je huis, je partner, je werk, je kinderen, je gedachten. 


Als jij jouw trilling, jouw frequentie verandert, verandert alles mee. Dus als je dat weet, of gewoon al zou aannemen. Dan weet je dat je alles in jouw realiteit kan veranderen. JIJ kan dat. 


Ik moet toegeven. Dat was iets wat ik wel vaak gehoord had en begreep op mentaal vlak, maar het heeft even geduurd vooraleer ik echt in de praktijk ging oefenen, spelen daarmee. Toen ik doorhad hoe het werkte kon ik niet wachten en daarna niet stoppen met het toe te passen in mijn eigen leven. 


En ik gun jou dat ook. Meer nog: ik vind dat je dit moet weten. Het gaat je levenskwaliteit enorm verhogen. 


In mijn programma - De 5 Stappen - leer ik jou hoe je een Master wordt in de Wet van de Aantrekking. 


Ik neem je bij de hand en stuur je bij. Ik help je helder te krijgen wat het is waar jij naar verlangt en ik gids je naar de trilling die daarvoor nodig is. Zodat jij niet meer het slachtoffer bent van je leven, maar de leider van je eigen leven. 


Het enige wat nodig is, is dat jij opdaagt, verantwoordelijkheid opneemt en je focust. 


Gedurende 5 weken ga jij met mij mee op pad. In een online Facebook groep komen we samen en krijg je alles om zelf mee aan de slag te gaan. Je kan je ervaringen delen met anderen, wat ervoor zorgt dat de ervaring nog sterker wordt. Want de energie van de groep doet ook haar ding.

Bovendien is er ook een wekelijks 1-op-1 moment, waarbij ik je bij de hand neem, jouw specieke vragen beantwoordt en je van persoonlijke feedback voorzie. 


Let op: je gaat het echt moeten DOEN en ik ga je achter je veren zitten. Maar als je de stappen volgt en toepast heb je dé formule in handen waarmee je alles aankan. 


We starten 3 maart om 19u. 


Ik heb genoeg gezegd. Nu is het aan jou. 
Praktische info


De prijs voor dit programma is € 450 exclusief btw. 


Het programma wordt live gegeven in een besloten Facebookgroep én via 1-op-1 Voxer spraakberichten. (voor wie dat niet kent: dat is een app, gelijkaardig aan Whatsapp)


Je kan het dus van overal in de wereld volgen. 

Alle berichten kunnen altijd opnieuw bekeken en beluisterd worden. Dus je mist nooit iets!


De Facebook bijeenkomsten zijn iedere vrijdag in maart om 19u.  


vrijdag  3 maart 2023 

vrijdag 10 maart 2023

vrijdag 17 maart 2023

vrijdag 24 maart 2023

vrijdag 31 maart 2023


De momenten voor de 1-op-1 sessies worden persoonlijk met jou afgestemd. 


De link voor betaalopties: paypal.me/liesbethdeckers €45O 

Mededeling: De 5 Stappen


Voorwaarden en non-negotiables


Ik hou van creatie en fun, maar ook van duidelijkheid en integriteit. 


Als je je inschrijft, engageer je je helemaal. Dat betekent dat je de afspraken nakomt die we maken. Krachtig voor jou, want dan haal je er alles uit wat erin zit en sta je honderd procent in je kracht. Bovendien geldt: iedere afspraak die je niet nakomt zorgt voor een energielek. En dat geldt ook voor mij.  


Wanneer je om welke reden dan ook, om na de betaling besluit om je deelname aan dit programma te annuleren, dan kan dit kosteloos tot 24u van tevoren en krijg je het volledige bedrag terugbetaald. Iedere annulering die later dan 24u na aankoop gebeurt, vervalt. In dit geval krijg je je aankoopbedrag niet terugbetaald. Annuleringen moeten schriftelijk gemeld worden per mail aan liesbeth@notyourcoach.com. Dag en uur van aankomst van dit bericht geldt als annuleringsdatum.   Voorproefje nodig?


Heb je wel interesse in het programma, maar wil je me eerst beter leren kennen?
Boek een kennismakingsgesprek.

Not Your Coach

Volg ons

Copyright © Alle rechten voorbehouden