NotYourCoach

Over mij

Over Liesbeth

Mijn analytische geest, open energiesysteem en ervaring maken dat ik een breed gezichtsveld heb, veel kan zien en aanvoelen.

Mensen die in serieuze transformatieve processen zitten en daar een ervaren wegwijzer bij kunnen gebruiken, zijn welkom bij mij.

 

Identiteit en het loslaten

Ik ben een moeder, een partner, een vriendin, een ondernemer, een consciousness coach, een fotograaf, FKC-hulpverlener, een tuinier en bloemenliefhebber, een onderzoeker, een student, een werknemer, … en zoveel meer.

 

Toegewijd, creatief en vanuit het hart, geef ik vorm aan het leven dat ik écht wil. Een leven dat de moeite waard is, daar ga ik voor. Daar ging wel al iets aan vooraf.

Ik hoop en ga er ineens van uit dat mijn inzichten iets kunnen betekenen voor andere zoekers, mensen die van hun lijden verlost willen worden.

 

Zoals velen ben ik in mijn leven veel uitdagingen tegengekomen: verslavingsproblematieken, jong sterven van mijn ouders, een scheiding, pittige relatie- en identiteitscrises… Zonder in een lang en miserabel verhaal te vervallen maar toch ook eerlijk benoemend: ik beleefde cyclus na cyclus van lijden en pijn. Niet leuk, maar wel alle ingrediënten om het bewustwordingsproces met veel motivatie aan te gaan en de weg eruit te zoeken.

 

In een vorige fase van mijn werkende leven was ik kabinetsmedewerker en persoonlijk assistent. Dat soort functie sloot wel aan bij mijn studies als vertaler-tolk. Toen die cyclus afgelopen was, en ik ondertussen ook terug moeder was geworden, ben ik in een overgangsfase gestapt om me volledig te kunnen focussen op het mooier maken van de levens van mezelf en anderen.

Ik deed en doe nog steeds talloze opleidingen, retreats en transformatieve processen. Ik onderzoek, analyseer, bestudeer, voel en ervaar.